Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Sidsjö-Böle IF F-13

Följ

F-13

Följ oss för uppdateringar
Följ
Div 7A Flickor Medelpad 2023 Vår

Match

IFK Timrå F13 Vit

0 - 0
Bergeforsens Idrottsplats 7-manna
18 juni 2023
11:00

Sidsjö-Böle IF F13

Referat

Referat: IFK Timrå F13 Vit - Sidsjö-Böle IF F13

Laguppställning: MV 2-2-2

Vilken kämparanda idag!!!

Vi mötte ett starkt Timrå och i gassande sol körde vi match med tre modiga inlånade spelare från F14 (som aldrig spelat 7-manna förut) plus att vi var ytterligare två man kort pga sjukdom.

Vi är jättenöjda med tjejernas insats! De behöll kämparandan hela matchen trots många mål bakåt! Dessutom lyckades vi med två snygga mål!

Vi såg bra passningar, bra snack mellan spelarna, de vågade göra egna drivningar, de tittade upp efter medspelare och krigade om bollen.

Vi valde att inte sätta in extra spelare idag när Timrå ledde med 4 mål pga att tjejerna behövde vila i värmen och för att bytena skulle fungera bättre. Då vi var färre spelare än vanligt så valde vi att köra byte av alla mittfältare samtidigt (som vi brukar göra för alla annars) så att våra inlånade tjejer skulle få ha samma position hela matchen. De andra tjejerna roterade mellan höger/vänster på sina positioner.

Vi har ett härligt fotbollsgäng som ställer upp för varandra och som välkomnade våra inlånade spelare på ett bra sätt. Spelare som ställer upp som målvakt när ingen annan vill, spelare som provar positioner de inte är vana vid och spelare som tar hand om varandra på sidan av plan.

Målet vaktades i första perioden av Charlie, och Alicia stod de två resterande.

Mindy fick det Gröna kortet.
Vera T var Lagkapten